Hardware

Hardware

Vi leverer funksjonelle løsninger for kommuner, organisasjoner og SMB markedet. Vi bidrar med å sette tekniske nyvinninger om til nytte i den praktiske hverdag; du som kunde skal se og erfare nytten av det. Våre løsninger er til for våre brukere - og ikke omvendt!!

Å investere i datautstyr er en investering i et langsiktig samarbeid mellom kunde og forhandler. 

Som forhandler vet vi at det stilles store krav til oss, og løsningene vi tilbyr og leverer. Vi skal hele tiden kunne vurdere de riktige produkter, i en riktig sammensetning, ut fra dine behov. Dette gjelder både ved levering av komplekse nettverk løsninger og avanserte frittstående arbeids stasjoner. 

Vi har lang erfaring i slike vurderinger, og det teller til din fordel at vi har medarbeidere med teknisk bakgrunn fra service og drift av datautstyr.

Vi er også bevisst vårt ansvar som oppfølgende leverandør etter at leveranse og installasjon har funnet sted. At flere av våre kunder i dag er de som innledet samarbeid med oss på 80-tallet, tar vi som en bekreftelse på at vi er vårt ansvar som forhandler bevisst.


Viktige aspekter

Viktige aspekter ved kjøp av maskinvare:

 

Den mobile medarbeider

Vi kan levere løsninger for den "mobile medarbeider" - sikker tilgang til forretningskritiske applikasjoner samme hvor du befinner deg i verden.


Kostnadseffektivitet

Vær trygg på at de råd vi gir deg som kunde skal vi stå inne for, vi skal ha et samarbeid over lang tid. Vårt fokus er å gi deg trygghet, våre råd skal gi deg trygghet.


Sikkerhet

Økt tilgjengelighet, har sin pris, alle vet at sikkerhet er viktig. En kjede er aldri sterkere enn det svakeste leddet.


Konsolidering

Er maskinrommet ditt fullt av kabler og servere med hver sin diskløsning og ulike tapebackuper på hver server? Har du tenkt på serverkonsolidering eller å kjøpe datakraft?

KONTAKT OSS

Åge Bøe

Tel 48 00 00 03

Svein Otto Espe

Tel 48 00 00 08

Svein O. N. Solum

Tel 48 00 00 06
Sico Data AS

Besøksadresse: Tonningsgata 33, 6783 Stryn
Postadresse: Postboks 200, 6781 Stryn
Org.nr. 946 270 687

Åpningstider
Mandag – fredag 08.00 – 16.00

For generell informasjon, ta kontakt med Svein O. N. Solum