Microsoft 365

Microsoft 365 og Microsoft Azure

Microsoft 365 og Microsoft Azure gir mange muligheter for din bedrift. Sico Data AS er forhandler og hjelper deg med din skystrategi. Vi bistår også med å ta i bruk skyen på riktig måte.

Er du i Microsoft sky eller skulle du ønske at du var det? Gjennom Microsoft 365 og Azure tilbyr Microsoft skytjenester for samhandling og produktivitet, samt avanserte sikkerhetstjenester. Du får tilgang til kontorapper i Office-pakken, samhandling med Teams, håndtering av brukere og identitet for enklere og sikrere pålogging.

Vi har tjenestene du trenger, og kan hjelpe deg med etablering, drift og videreutvikling av din Microsoft skytjeneste. Vi kan også sikre at dine løsninger i Microsoft 365 og Azure er tilpasset og driftes riktig for kontinuitet og kostnadskontroll. Vi arbeider proaktivt for at løsningene skal virke i henhold til behov, og vi er responsive når utfordringene oppstår.


Etablering og drift av Microsoft Sky

Vi hjelper deg med å flytte opp i Microsoft 365 og Azure. Vi bistår med vurdering av tjenestene og arkitekturen for å finne løsningene som er riktige for dine behov.

Vi har systemer og prosesser for proaktiv drift og overvåking av deres Microsoft Sky.

Vi leverer også hybride løsninger sammen med Microsoft Sky.


Brukerstøtte for en smertefri hverdag

Vi kan hjelpe deg med å sikre brukerne en smertefri digital arbeidshverdag. Vi har tjenestespekter fra brukerstøtte, beslutningsstøtte og prosjektgjennomføring, til leveranse og drift av PCer og nettverk. Vi setter dette i system for å sikre kvalitet i våre leveranser, og for å sikre at brukerne har utstyr og løsninger som virker hver dag.


Backuptjenester for sikring av dine verdier

Vi tilbyr backup av din skyløsning for trygg sikring og oppbevaring av dine data. Vi hjelper deg med å komme fortest mulig opp igjen når katastrofen rammer.

KONTAKT OSS

Åge Bøe

Tel 48 00 00 03

Svein Otto Espe

Tel 48 00 00 08

Svein O. N. Solum

Tel 48 00 00 06
Sico Data AS

Besøksadresse: Tonningsgata 33, 6783 Stryn
Postadresse: Postboks 200, 6781 Stryn
Org.nr. 946 270 687

Åpningstider
Mandag – fredag 08.00 – 16.00

For generell informasjon, ta kontakt med Svein O. N. Solum