Nettverk og sikkerhet

Nettverk og sikkerhet

Digitalisering, bruk av mobile enheter og mulighetene i skyen fører til stadig økt behov for en stabil og rask vei til Internett. Samtidig øker risikoen for at din bedrift kan utsettes for dataangrep, og viktige verdier kan gå tapt.

Forutsetningen for at din bedrift skal kunne effektivisere hverdagen og utforske gevinstene ved digitalisering er en solid, effektiv og sikker infrastruktur i bunn.

Vi tilbyr overvåkning fra brannmur ned til aksesspunkt, og avanserte løsninger som setter en effektiv stopper for truslene som finnes på nett. Dette gjennom løsninger som er tilpasset din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

La våre spesialister bruke tiden på din bedrifts sikkerhet, slik at du og dine ansatte kan bruke tiden på det dere tjener penger på.


Nettverksanalyse - Oversikt og kontroll

Et tilgjengelig og stabilt nettverk er avgjørende for å minimere nedetid og unngå uønskede hendelser. Dersom dere trenger utskiftninger, oppgraderinger eller en status på deres nettverk, anbefaler vi en nettverksanalyse.

Gjennom en slik analyse hos oss vil du som kunde motta en komplett rapport som gir deg et godt bilde av dagens status og våre forslag til utbedringer for at dine ansatte skal få en optimal arbeidshverdag.


Brannmur og sikkerhetstjenester

En brannmur fungerer som en dør mellom lokalt og eksternt nett for å forhindre uønskede inntrengere, samtidig som den beskytter og kontrollerer trafikken som slipper gjennom. En god brannmurløsning er essensiell for å beskytte din bedrifts verdier.

Sico Data AS leverer markedets beste løsninger fra anerkjente leverandører, og har i tillegg utvidede løsninger for bedrifter med ekstra høye sikkerhetskrav. Alt etter din bedrifts behov og ønsker.


WiFi – Trådløst nettverk

Dårlig WiFi er gjerne synonymt med dårlig produktivitet. Vi har lang erfaring med å tilpasse og implementere trådløse nettverk, både innendørs og utendørs hos bedrifter. Vårt mål er å alltid sørge for at du får det beste ut av dine skyløsninger, slik at du og dine ansatte kan jobbe så effektivt som mulig.


Proaktiv drift og overvåkning – Vi tar ansvar fra A til Å

Har du kontroll på alle enhetene i ditt nettverk? Vi tilbyr overvåkning og backup av ditt nettverksutstyr. Vi påtar oss ansvaret for at ditt nettverk alltid er optimalisert, og vi vil reagere på alarmer som kommer fra ditt utstyr.


SD-WAN – Fremtidens nettverk

Sikker og pålitelig tilgang til skytjenester og interne systemer på tvers av lokasjoner, fra hjemmekontor og på reise.

    Moderne og aksessuavhengig

    Trafikk optimalisering

    Kryptert VPN tilgang

    Sentral administrasjon og overvåkning

    Lokal internettilgang

    Gjestenett løsning


En komplett kommunikasjonsløsning for intern og ekstern trafikk som forenkler din bedrifts nettverksstruktur. Trafikken optimaliseres og rutes slik at forretningskritiske applikasjoner blir prioritert eller etter ditt ønske.

KONTAKT OSS

Åge Bøe

Tel 48 00 00 03

Svein Otto Espe

Tel 48 00 00 08

Svein O. N. Solum

Tel 48 00 00 06
Sico Data AS

Besøksadresse: Tonningsgata 33, 6783 Stryn
Postadresse: Postboks 200, 6781 Stryn
Org.nr. 946 270 687

Åpningstider
Mandag – fredag 08.00 – 16.00

For generell informasjon, ta kontakt med Svein O. N. Solum